De leukste adventskalenders van 2018

Aftellen naar Kerstmis een stuk leuker met een adventskalender. Elke dag mag je een nieuw luikje  openmaken en genieten van een kleine verrassing. Chocolade is een klassieker, maar tegenwoordig kun je veel kalenders met andere cadeautjes vinden. Tel bijvoorbeeld af naar kerstmis met wijn, verzorgingsproducten of LEGO. De leukste adventkalenders van dit jaar hebben we voor je op een rijtje gezet!

Wijn Adventskalender

aldi wijnkalender
Je hebt vast weleens gehoord dat één glaasje wijn per dag geen kwaad kan. Supermarktketen Aldi speelt hier mooi op in en heeft een Wijn Adventkalender op de markt gebracht. De kalender bevat 24 kleine flesjes wijn. Er is aan iedereen gedacht en het is een mooie selectie van rood, wit en rosé geworden. Geniet bijvoorbeeld van een lekkere Merlot of Chablis. Ook flesjes prosecco zitten verstopt achter de luikjes. Ideaal om cadeau te geven of om zelf te houden. Wij zijn fan!

Adventskalender met speciaalbieren

beery christmas adventskalender
Drink jij liever een koud biertje? Dan is de ‘Beery Christmas’ Adventskalender perfect voor jou. De kalender bevat 24 speciaalbieren uit 21 verschillende landen.Hierbij kun je denken aan een IPA, Stout of Triple. Extra leuk: het is ook een grappige puzzel. Het eerste vakje heeft een nummer, maar om het bier van de volgende dag te vinden moet je de aanwijzingen volgen die op de kalender staan. Een biertje drinken geeft daardoor nog meer voldoening. Je hebt er immers voor moeten werken.

Rituals ‘Deluxe of Exclusive Adventkalender’

Rituals adventskalender
Een adventskalender hoeft niet altijd alcohol of iets eetbaars te bevatten. Met de ‘Ritual of Advent kalender’ van Rituals ontdek je achter elk luikje een luxueus Rituals product. Hierbij kun je denken aan een mini-parfum, showergel, geurkaars en nog veel meer! De kalender is verkrijgbaar in een ‘Deluxe’ en ‘Exclusive’ variant. Het verschil zit ‘m in de waarde van de producten die je ontvangt. De kalenders zien er ook anders. De ‘Exclusive’ variant is vergelijkbaar met een standaardkalender. De ‘Deluxe’ editie is een echte blikvanger. Het is namelijk een heus kerstboompje waar je 24 doosjes in hangen. Een echte musthave!

LEGO Adventskalender

lego adventskalender

Ken jij een LEGO liefhebber? Haal dan de speciale LEGO City kerstkalender voor hem of haar. Achter elk deurtje zit een leuke verrassing. Misschien is het wel een mini-figuurtje, uniek voertuig met kersthema of zelfs de kerstman. Perfect om je LEGO sets een feestelijke make-over te geven. Er zijn meerdere adventskalenders beschikbaar. Zo kun je ook kiezen voor de LEGO Friends Adventskalender of de Star Wars editie.

Maak je eigen adventskalender


Cadeautip: maak je eigen persoonlijke adventskalender. Koop bijvoorbeeld online een kant-en-klare adventskalender van hout. Prachtig om te zien en herbruikbaar. Deze hoef je vervolgens alleen nog maar te vullen met kleine cadeautjes. Je kunt een thema aanhouden of de vakjes vullen met alle favoriete producten van degene die het mag openmaken. Hiermee kun je dus alle kanten op.

Welke is jouw favoriet?