Regionale kerstmarkten België

Niet alleen in de grote Vlaamse steden vind je dit jaar de leukste kerstmarkten. Ook in de kleinere dorpjes en op verrassende locaties vind je kerstmarkten die zeer de moeite waard zijn. Wil jij weten waar je dit jaar de meest schattige kerstmarkten vindt? Bekijk dan ons overzicht van regionale kerstmarkten in België. 

Kerstmarkt Geel – 15 en 16 december

Kerst in Ieper –  24 november – 2 januari

Kunstvolle kerstmarkt Westouter – 1 en 2 december

Organiseer jij een leuke kerstmarkt en wil je op deze pagina staan?

Stuur ons dan een mailtje via dit formulier!


Kerstmarkt Geel – 15 & 16 december

Van vrijdag 30 november t/m zondag 6 januari is het optimaal genieten geblazen tijdens de evenementen van Geel Wintert! Geniet tijdens deze periode van de gezellige winterbar, schaats je wangen rood op de schaatsbaan of bezoek de kermis. Natuurlijk sla je de kerstmarkt op 15 en 16 december helemaal niet over!

Kerstmarkt Wintert belooft dit jaar een groots spektakel te worden. Voor vele Gelenaars is het evenement hét moment om gezamenlijk het jaar af te sluiten, maar iedereen die buiten de stad woont zal zich razendsnel thuis voelen in de gezellige sfeer.

De kerstmarkt is toch wel het hoogtepunt van het evenement. Op de Havermarkt vind je de kraampjes waar de leukste kerstcadeaus en lekkerste hapjes en drankjes worden aangeboden. Ook de kerstman zelf ontbreek niet, geassisteerd door Paw Patrol hulpjes. Sportievelingen mogen de Sint-Armands kerktoren beklimmen en het spektakel van grote hoogte bewonderen.

Genoeg te doen dus, tijdens Geel Wintert. Ga dus zeker een kijkje nemen. Bekijk de website van Bruisend Geel voor meer informatie.


Kunstvolle kerstmarkt Westouter – 1 en 2 december

Deze kerstmarkt wordt georganiseerd ten voordele van de Fonkel, een buddywerking voor mensen die getroffen zijn door jong-dementie.

Kunstvolle Kerstmarkt Fonkel Westouter

De kerstmarkt gaat door op zaterdag 1 december van 14u tot 20u, en op zondag 2 december van 10u tot 17u.

Adres: Bed&Breakfast De Pleute, Hellegatstraat 8, Westouter.

Voor meer informatie, bel Mireille Pynaert op 0477 68 66 00 of stuur een e-mail naar info@depleute.be.

www.depleute.be


Kerst in Ieper – 24 november t.e.m. 2 januari

Sinds 2006 heeft Ieper het succes van zijn ijspiste op de Grote Markt doorgetrokken naar een echte kerstmarkt. Dit jaar kan je niet alleen wegdromen in de nostalgische carrousel, maar wordt ook de ijspiste in een nieuw jasje gestoken en kan je je wagen aan een ritje op rollercoaster Christmas Mouse!

Kerst in Ieper

Van 24 november tot en met 2 januari staan er opnieuw 20-tal sfeervolle chalets op de Grote Markt, waar je kan genieten van typische kerstmarktproducten. Ook de ijspiste is dan toegankelijk. Schaatsen kan nu op elk moment van de dag. Weer of geen weer!

Ook kan je meedoen aan de koopweekends in december, waar je in het ‘Huis van de Kerstman’ je kerstkadootjes kan laten inpakken door Santa’s lieve helpers of waar je op de foto kan met de enige échte kerstman, en waar een kersttreintje je van de randparkings naar het centrum en terug brengt.

De prachtige kerstverlichting en de nieuwe lichtprojectie op de Lakenhalle zorgen gegarandeerd voor feërieke ambiance! Bekijk de website van Kerst in Ieper voor meer informatie.