Kerstmarkt Apeldoorn

Apeldoorn kent men doorgaans van drie dingen. De eerste is ‘even Apeldoorn bellen’, de tweede is de Apenheul en de derde is Paleis het Loo (uiteraard niet perse in die volgorde). Maar daar wordt een vierde reden aan toegevoegd! De kerstmarkt is er eentje die je niet mag overslaan. Apeldoorn is hartstikke leuk met kerst.

Openingstijden 2018:
Bekijk hier de openingstijden van de kerstmarkt in Apeldoorn

Op zoek naar een hotel in Apeldoorn?
Bekijk hier de speciale lastminute prijzen

Apeldoorn Winterfeest
Een van de grote publiekstrekkers van Apeldoorn is het Winterfeest. In deze periode kun je de nodige kerstkleuren, geuren en klanken verwachten in de Apeldoornse binnenstad. De stad opent zich voor alle kerstaankopen met diverse koopzondagen en koopavonden, waarvoor je maar beter wat uurtjes kunt vrijhouden. Even winkel in, winkel uit is er namelijk niet bij. Je blijft vanzelf even hangen voor de gezellige sfeer rondom het Raadhuisplein.

Er zijn diverse terrasjes en er zijn verschillende kerstmarkten te vinden, bijvoorbeeld in de Korenstraat en Asselsestraat. Er zijn regelmatig live-optredens en voor je het weet sta je gezellig mee te swingen op de leukste en vrolijkste kersthits!

Kerstmarkt Malkenschoten
Een echte aanrader wanneer je kinderen hebt! In Kinderparadijs Malkenschoten wordt een kerstmarkt gehouden voor de jeugd. Twee dagen lang kun je er leuke spullletjes kopen bij één van de vijftig kerststallen, pony rijden en natuurlijk rondjes schaatsen op de schaatsbaan. Je kunt meedoen aan workshops, luisteren naar live muziek en natuurlijk met het hele gezin een lekker hapje eten bij één van de eetgelegenheden.

Winterpaleis het Loo
Traditioneel is paleis het Loo omgetoverd in wintersfeer. Maar let op: vanwege de verbouw van het paleis vind je de activiteiten dit jaar op het Stallenplein. Dit jaar is de Aanspanplaats en de Koetshuizen feestelijk aangekleed en zijn er diverse workshops. Uiteraard zijn er vele activiteiten voor kinderen en de ijsbaan is altijd weer een groot succes! Tijdens de Spirit of Winter vindt de buitenfair Spirit of Winter plaats. Deze vindt plaats van 14 t/m 18 november.