Best Western Hotel Groningen Centre (Groningen)

Groningen is voor velen van ons niet echt om de hoek. Ben je dus van plan om de magische kerstmarkt van deze bruisende stad te bezoeken? Blijf dan ook een nachtje slapen en maak er een leuk weekendje weg van! Je hoeft ook niet meer te zoeken naar een comfortabel verblijf, want die hebben we al voor je gevonden.

Best western hotel lobby

 

Net binnen de stadsgrachten ligt namelijk het Best Western Hotel Groningen Centre. Vanwege de ideale ligging in het centrum is het de perfecte uitvalsbasis voor bezoekers van de kerstmarkt van ‘Grunnen’. Vanaf het hotel sta je al binnen 10 minuten op de Grote Markt of in de Martinikerk. Zoals je misschien al weet, vindt een van de vele kerstmarkten die de stad rijk is plaats in de kerk.

Er is bovendien veel meer te doen in Groningen. Ontdek bijvoorbeeld de vele winkelstraatjes, dans tot in de late uurtjes of ga cultuur snuiven. Het Best Western Hotel Groningen Centre is ook een goed startpunt voor tripjes naar de Ommelanden van de stad. Kortom: er is genoeg te zien en te beleven.

Na een dagje sightseeing of kerstmarkt hoppen kun je op de Grote Markt een hapje eten in gezellig café of restaurant. Vervolgens keer je terug naar je prachtige hotelkamer.

best western hotel kamer

Het Best Western Hotel Groningen Centre beschikt over 77 ruime kamers en 6 volledig ingerichte appartementen. Je kunt hier dus ook terecht als je een weekendje weg gaat met het hele gezin of een vriendengroep. Alle verblijven zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, een bureau, LCD TV, telefoon en wifi. De appartementen hebben natuurlijk allemaal iets extra’s zoals een mooi uitzicht of (dak)terras. Voor welk type accommodatie je ook kiest, je zult er gegarandeerd heerlijk slapen.

Uitzicht Best western hotel Groningen

 

De volgende morgen kun je aanschuiven in het sfeervolle Grand Café voor een heerlijk ontbijtje. Elke dag staat er een uitgebreid internationaal buffet klaar met o.a. versgebakken broodjes en sap. Hier kun je overigens de hele dag terecht voor een gratis kopje koffie of thee. Naast het café vind je een rijkgevulde bibliotheek waar je lekker kunt bijkomen en een krantje kunt lezen.

onbijt hotel

Wil je wat energie kwijt? Ga dan langs de fitnessruimte. Deze is voorzien van Technogym apparaten, gewichten, matjes en een televisie.

Dit mooie hotel heeft dus alles in huis voor een aangenaam verblijf. Wil jij dus extra lang van de kerstsfeer genieten in Groningen? Check dan snel de website om te ontdekken welke kamers nog vrij zijn. Je kunt dan ook direct boeken en kosteloos annuleren indien nodig!

Best Western Hotel Groningen Centre
Radesingel 50
9711 EK Groningen
Postbus 11073
9700 CB Groningen

Individuele kamerreserveringen:
+31 (0)50 316 29 55
F +31 (0)50 318 31 66
info@hotelgroningencentre.nl

Groeps- en zaalreserveringen:
Afdeling bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.
+31 (0) 50 524 80 16
reservations@hotelgroningencentre.nl