Kerstmarkt IJsselstein

De Kerstmarkt van IJsselstein mag dan wel klein zijn, het is zeker de moeite waard. Zoals elk jaar kan je weer genieten van de warmte en gezelligheid die het stadje IJselstein uitstraalt. Bezoek de Kerstmarkt en bekijk de beste kerstartikelen, cadeaus en aanbiedingen van ondernemers.

Openingstijden 2017
Bekijk de openingstijden van kerstmarkt IJsselstein

Op zoek naar een hotel in IJsselstein?
Bekijk hier de speciale lastminute prijzen!

Zoals elk jaar kan je in IJsselstein weer genieten van typisch Hollandse wintergerechten zoals zoals oliebollen, appelflappen, wafels en poffertjes. Geniet van een knusse markt met allerlei leuke kerstartikelen en ontdek hoe gezellig de sfeer is.

Letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt is het onthullen van de grootste ‘kerstboom’ ter wereld. De bekende Gerbrandytoren wordt op 9 december omgetoverd tot een pracht van een kerstboom.

ijsselstein

 

Ben je dus in de buurt van IJsselstein, ga zeker even kijken! De kerstmarkt staat er niet lang, dus plan dat even goed in. En geniet van één van de meest knusse kerstmarkten van Nederland!

s’ Avonds zal ook de Gerbrandytoren omgetoverd worden tot de Grootste Kerstboom ter wereld. Geniet daarbij dit jaar van een optreden van OG3NE. De Eurovisie Songfestival-zusters treden op zaterdag 9 december op.

grootstekerstboom